24 Seiskan toiminta ja arvot

24 Seiska Oy on kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen vahvasti panostava palveluyhtiö – toimimme kiertotaloudessa laajasti itse ja yhdessä partneriverkoston kanssa. Kannamme vastuuta ympäristöstä edistämällä kiertotaloutta, jossa tuotanto ja kulutus synnyttävät mahdollisimman vähän hukkaa ja jätettä.

Päämäärämme on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät mahdollisuudet elämään. Ympäristö, ihminen ja talous ovat päätöksenteon ja toimintamme perusta.

Kiertotalous on käytännön tekoja

Kiertotalous edellyttää, että tuotteisiin ja materiaaleihin sitoutunut arvo kiertää taloudessa mahdollisimman pitkään. Hukkaa ja jätettä pitäisi syntyä mahdollisimman vähän – avainsanoja ovat materiaalin ja tavaran uudelleenkäyttö ja mahdollisimman tehokas kierto.

Olemme yritysten ja yksityisten kumppani, ja autamme kantamaan vastuuta yhteisestä ympäristöstämme. Palvelumme auttavat sinua huolehtimaan kierrätyksestä vastuullisesti, jolloin itsellesi tarpeeton jatkaa matkaansa uuteen käyttöön tai erilaisina materiaalivirtoina ja -jakeina.

 

Vastuuta ihmisestä – työpaikkoja ja hyvää yhteistyötä

Vastuumme ihmisistä näkyy hyvässä asiakaspalvelussa ja yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Kiertotalous luo mahdollisuuksia työhön. Haluamme tarjota työpaikkoja myös tekijöille, joiden on vaikea työllistyä esimerkiksi pitkään jatkuneen työttömyyden tai muun syyn takia. Näemme, että työ on tärkeä osa mielekästä elämää, ja haluamme osaltamme edistää vaikeassa asemassa olevien mahdollisuuksia työllistyä.

24 Seiska Oy:n palveluille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkki. Avainlippu-tunnus kertoo, että palvelu on tuotettu ja työllistää Suomessa.