Rekry

DUUNIA VAILLA?

Haluaisitko työskennellä kasvavassa 24 SEISKAN palveluverkostossa? Haemme jatkuvasti asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita työntekijöitä rentoon porukkaamme, tule mukaan kasvattamaan 24 SEISKAN toimintaa kanssamme!

Avoimia työpaikkoja on kaikissa neljässä palveluverkostossamme. Koska kaikki tehtävät ovat pääosin uusia, pääset myös mukaan vaikuttamaan työprosessiin ja omaan toimenkuvaasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit! Kaikki uudet työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työhön. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

DIILERI

Kiertotaloutta parhaimmillaan

Etsimme pääkaupunkiseudun tiimiimme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka arvioi, realisoi ja välittää eteenpäin julkisen sektorin ja yritysasiakkaiden tavaraeriä, kuten konkurssipesiä ja yksityisiä arvojäämistöjä. Pankki-, ja rahoitusyhtiöiden leasing palautukset kuuluvat myös toimenkuvaan.

Etsimämme henkilö on huolellinen, vastuullinen ja omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit tehtävästä. Kokemusta osto-, ja hankintatoimesta arvostaisimme sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa ja toimistoohjelmistojen hyvää hallintaa.

KIERTO

Vastuullisesti kierrättäen

Haemme kuljetustyöntekijää pääkaupunkiseudun tiimiimme, osaksi kasvavaa kierrätyspalvelu-liiketoimintaamme. Olet etsimämme työntekijä, jos olet asiakaspalveluhenkinen, reipas, huolellinen sekä motivoitunut ja sinulla on hyvä fyysinen kunto.  Arvostamme aiempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta lopulta asenne ratkaisee. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

No asshole - tärkeä periaatteemme

Monet meistä ovat kohdanneet ihmisiä, joita voi kuvata sanalla ”asshole”. Sopimaton käytös, kiusaaminen, sarkasmi, uhkailu tai nöyryyttäminen eivät kuulu tapaamme toimia.

Noudatamme no asshole-periaatetta sekä rekrytoinnissa että partnerien valinnassa, jotta meidän kaikkien on mukava työskennellä. Meistä jokainen voi noudattaa hyvää tapaa toimia ja puuttua asiaan, mikäli kohtaamme sopimatonta käytöstä. Mitä nopeammin sen huomaamme ja korjaamme, sen parempi.

Sitoudumme sopimuksiimme ja olemme luottamuksen arvoisia, teemmepä yhteistyötä pienen tai suuren kumppanin kanssa. Siksi edellytämme samaa luotettavuutta omilta yhteistyökumppaneiltamme ja työntekijöiltämme.

Lähetä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si

  • Accepted file types: txt, doc, docx, pdf, rtf, odt, xlsx, xls.
  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*