Rekry

DUUNIA VAILLA?

Haluaisitko työskennellä kasvavassa 24 SEISKAN palveluverkostossa? Haemme jatkuvasti asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita työntekijöitä rentoon porukkaamme, tule mukaan kasvattamaan 24 SEISKAN toimintaa kanssamme!

Avoimia työpaikkoja on kaikissa neljässä palveluverkostossamme. Koska kaikki tehtävät ovat pääosin uusia, pääset myös mukaan vaikuttamaan työprosessiin ja omaan toimenkuvaasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit! Kaikki uudet työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työhön. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

DIILERI24

Kiertotaloutta parhaimmillaan

Etsimme pääkaupunkiseudun tiimiimme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka arvioi, realisoi ja välittää eteenpäin julkisen sektorin ja yritysasiakkaiden tavaraeriä, kuten konkurssipesiä ja yksityisiä arvojäämistöjä. Pankki-, ja rahoitusyhtiöiden leasing palautukset kuuluvat myös toimenkuvaan.

Etsimämme henkilö on huolellinen, vastuullinen ja omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit tehtävästä. Kokemusta osto-, ja hankintatoimesta arvostaisimme sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa ja toimistoohjelmistojen hyvää hallintaa.

KIERTO24

Vastuullisesti kierrättäen

Haemme kuljetustyöntekijää pääkaupunkiseudun tiimiimme, osaksi kasvavaa kierrätyspalvelu-liiketoimintaamme. Olet etsimämme työntekijä, jos olet asiakaspalveluhenkinen, reipas, huolellinen sekä motivoitunut ja sinulla on hyvä fyysinen kunto.  Arvostamme aiempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta lopulta asenne ratkaisee. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

TAVARATAXI24

Kuljetukset ympäristö huomioiden

Oletko etsimämme henkilö TAVARATAXI24:n lähetti- ja kuriiripalveluihin? Sinulla on B-ajokortti ja olet asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä täsmällinen.

Etsimämme henkilö on kiinnnostunut myös vuorotyöstä. Aiempi kokemus kuljetusalalta on eduksi, mutta lopulta asenne ratkaisee. Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi jo tänään.

TEHO24

Vaativat puhdistukset vastuullisesti

Meillä on haussa luotettava ja motivoitunut tekijä palo- ja vesivahinkokohteiden puhdistustyöhön. Etsimämme henkilö on huolellinen sekä tarkka ja arvostaa laadukasta työnjälkeä. Toivomme, että sinulla on  kokemusta alalta. Etsimme ammattilaisia ympäri Suomen myös ympärivuorokautiseen vahinkopäivystykseen ja erikoissiivouspalveluihimme.

Myös muut vaativat puhdistus-, ja purkutyöt kuuluvat toimenkuvaan. Ajokortti + työturvallisuuskortti vaaditaan.

No asshole - tärkeä periaatteemme

Monet meistä ovat kohdanneet ihmisiä, joita voi kuvata sanalla ”asshole”. Sopimaton käytös, kiusaaminen, sarkasmi, uhkailu tai nöyryyttäminen eivät kuulu tapaamme toimia.

Noudatamme no asshole-periaatetta sekä rekrytoinnissa että partnerien valinnassa, jotta meidän kaikkien on mukava työskennellä. Meistä jokainen voi noudattaa hyvää tapaa toimia ja puuttua asiaan, mikäli kohtaamme sopimatonta käytöstä. Mitä nopeammin sen huomaamme ja korjaamme, sen parempi.

Sitoudumme sopimuksiimme ja olemme luottamuksen arvoisia, teemmepä yhteistyötä pienen tai suuren kumppanin kanssa. Siksi edellytämme samaa luotettavuutta omilta yhteistyökumppaneiltamme ja työntekijöiltämme.

Lähetä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si

  • Accepted file types: txt, doc, docx, pdf, rtf, odt, xlsx, xls.
  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*