DUUNIA VAILLA?

Haluaisitko työskennellä kasvavassa 24 SEISKAN palveluverkostossa? Haemme jatkuvasti asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita työntekijöitä rentoon porukkaamme, tule mukaan kasvattamaan 24 SEISKAN toimintaa kanssamme!

Avoimia työpaikkoja on kaikissa neljässä palveluverkostossamme. Koska kaikki tehtävät ovat pääosin uusia, pääset myös mukaan vaikuttamaan työprosessiin ja omaan toimenkuvaasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit! Kaikki uudet työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työhön. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

Etsimme pääkaupunkiseudun tiimiimme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka arvioi, realisoi ja välittää eteenpäin julkisen sektorin ja yritysasiakkaiden tavaraeriä, kuten konkurssipesiä ja yksityisiä arvojäämistöjä. Etsimme myös saksan ja ruotsin kielen taitoisia moottoriajoneuvokaupan tekijöitä tiimiimme. Etsimämme henkilö on huolellinen, vastuullinen ja omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit tehtävästä.

Haemme kuljetustyöntekijää pääkaupunkiseudun tiimiimme, osaksi kasvavaa kierrätyspalvelu-liiketoimintaamme. Olet etsimämme työntekijä, jos olet asiakaspalveluhenkinen, reipas, huolellinen sekä motivoitunut ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Arvostamme aiempaa kokemusta kuljetusalantöistä, mutta lopulta asenne ratkaisee. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

Oletko etsimämme henkilö TAVARATAXI24:n lähetti- ja kuriiripalveluihin? Sinulla on B-ajokortti ja olet asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä täsmällinen. Etsimämme henkilö on kiinnnostunut myös vuorotyöstä. Aiempi kokemus kuljetusalalta on eduksi, mutta lopulta asenne ratkaisee. Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi jo tänään.

Meillä on haussa luotettava ja motivoitunut tekijä palo- ja vesivahinkokohteiden saneeraustyöhön. Etsimämme henkilö on huolellinen sekä tarkka ja arvostaa laadukasta työnjälkeä. Toivomme, että sinulla on rakennusalan koulutus ja/tai kokemusta alalta. Etsimme ammattilaisia ympäri Suomen myös ympärivuorokautiseen vahinkopäivystykseen ja erikoissiivouspalveluihimme. Jätä hakemuksesi pian.

Lähetä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen info@24seiska.fi.