YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

24 SEISKA Oy tarjoaa monipuolisia kiertotalouden palveluita. Etsimme partnereita useilta palvelualoilta ympäri Suomea. Voisiko sinun yrityksesi olla yksi niistä?

Ryhtymällä 24 SEISKAN partneriksi sinulla on mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa toimintaasi ja tehostaa yrityksesi liiketoimintaa. Tutustu 24 SEISKAN neljään palveluun ja tule osaksi kasvavaa palveluverkostoamme!

Yhteistyösopimus yrityksellesi

Etsitkö lisää asiakkaita nouto- realisointi- ja välityspalveluillesi?

DIILERI24 toimii yritys- ja yksityisasiakkaiden nouto-, realisointi- ja välityspalveluna. DIILERI24 noutaa yksityisasiakkaiden arvojäämistöjä sekä yritysasiakkaiden ylimääräisiä tavaraeriä. Noudamme, realisoimme ja välitämme myös moottoriajoneuvoja.

Etsimme toimintaamme yhteistyökumppaneita ympäri Suomea. Ryhtyessäsi partneriksemme autamme yritystäsi markkinoinnissa ja tarjoamme tukeamme liiketoimintasi suunnitteluun. Autamme sinua uusien asiakkaiden hankinnassa ja saat kauttamme myös valmiiksi neuvoteltuja kohteita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyhjennys- ja kierrätyspalveluiden ammattilainen – hanki lisää asiakkaita

KIERTO24 hoitaa julkisen sektorin ja yritysten tyhjennykset ammattitaitoisesti ja nopeasti. Etsimme yhteistyökumppaneita kaikkialta Suomesta osaksi kasvavaa tyhjennyspalvelutoimintaamme.

Oletko kuljetusalan ammattilainen ja haluat hankkia helposti lisää asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaasi? Ota yhteyttä ja kysy lisää partnerisopimuksestamme.

Partneriksi lähetti ja kuriiripalveluihin?

TAVARATAXI24 palvelee julkista sektoria ja yritys- sekä yksityisasiakkaita lähetti- ja kuriiripalveluna. Etsimme luotettavia partnereita toimittamaan paketit nopeasti ja täsmällisesti perille ympäri Suomea.

Kuljetusalan ammattilainen – liity TAVARATAXI24-verkostoomme, tehosta liiketoimintaasi ja hanki helposti lisää asiakkaita. Tarjoamme kaikille partnereillemme sekä markkinointitukea liiketoiminnan tehostamiseksi ja uusien asiakkaiden hankkimiseksi että valmiiksi neuvoteltuja asiakkaita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Rakennusalan ammattilainen – haluatko tehostaa liiketoimintaasi?

VAHINKO24 tarjoaa vahinkosaneerausta vesivahinko- ja palovahinkokohteisiin. Etsimme vahinkokohteiden remontointiin erikoistuneita tekijöitä kaikkialta Suomesta. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa: partnerinamme saat yrityksellesi paitsi markkinointiapua uusien asiakkaiden hankintaan myös valmiiksi neuvoteltuja kohteita kauttamme.

Kiinnostuitko partnerisopimuksestamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!