Partneri

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

24 SEISKA Oy tarjoaa monipuolisia kiertotalouden palveluita. Etsimme partnereita useilta palvelualoilta ympäri Suomea. Voisiko sinun yrityksesi olla yksi niistä?

Palvelumme perustuu sujuvaan ja nopeaan asiakaspalveluun sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme 24/7.

Hankimme asiakkaat ja välitämme toimeksiannot suoritettavaksi paikallisille yhteistyökumppaneillemme. Kun toimeksianto on kumppanillemme sopiva aikataulun, työn sisällön ja sijainnin suhteen, hän ottaa sen vastaan. Kun työ on suoritettu, yhteistyökumppani laskuttaa 24 Seiskaa yhteistyösopimuksen mukaisesti ja me lähetämme laskun asiakkaalle.

Ryhtymällä 24 SEISKAN partneriksi sinulla on mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa toimintaasi ja tehostaa yrityksesi liiketoimintaa. Tutustu 24 SEISKAN kahteen palveluun ja tule osaksi kasvavaa palveluverkostoamme!

DIILERI

Kiertotalouden kenttäpelaaja

Etsitkö lisää asiakkaita realisointipalveluillesi?

DIILERI toimii yritys- ja yksityisasiakkaiden realisointi- ja välityspalveluna.

DIILERI noutaa yksityisasiakkaiden arvojäämistöjä sekä yritysasiakkaiden ylimääräisiä tavaraeriä.

Etsimme toimintaamme yhteistyökumppaneita ympäri Suomea. Ryhtyessäsi partneriksemme autamme yritystäsi markkinoinnissa ja tarjoamme tukeamme liiketoimintasi suunnitteluun. Autamme sinua uusien asiakkaiden hankinnassa ja saat kauttamme myös valmiiksi neuvoteltuja kohteita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita heti 0100 - 2407

KIERTO

Kierrätyksen pelinrakentaja

KIERTO hoitaa julkisen sektorin ja yritysten kierrätykset ammattitaitoisesti ja nopeasti. Etsimme yhteistyökumppaneita kaikkialta Suomesta osaksi kasvavaa kierrätyspalvelutoimintaamme.

Oletko kuljetusalan ammattilainen ja haluat hankkia helposti lisää asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaasi? Ota yhteyttä ja kysy lisää partnerisopimuksestamme.

Soita heti 0100 - 2407

No asshole - tärkeä periaatteemme

Monet meistä ovat kohdanneet ihmisiä, joita voi kuvata sanalla ”asshole”. Sopimaton käytös, kiusaaminen, sarkasmi, uhkailu tai nöyryyttäminen eivät kuulu tapaamme toimia.

Noudatamme no asshole-periaatetta sekä rekrytoinnissa että partnerien valinnassa, jotta meidän kaikkien on mukava työskennellä. Meistä jokainen voi noudattaa hyvää tapaa toimia ja puuttua asiaan, mikäli kohtaamme sopimatonta käytöstä. Mitä nopeammin sen huomaamme ja korjaamme, sen parempi.

Sitoudumme sopimuksiimme ja olemme luottamuksen arvoisia, teemmepä yhteistyötä pienen tai suuren kumppanin kanssa. Siksi edellytämme samaa luotettavuutta omilta yhteistyökumppaneiltamme ja työntekijöiltämme.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*