Partnerihaku – yhteistyössä on voimaa

24 Seiska Oy tarjoaa monipuolisia kiertotalouden palveluita. Etsimme yhteistyökumppaneita valtakunnalliseen verkostoomme. Voisiko sinun yrityksesi olla yksi partnereistamme?

Etsimme jatkuvasti uusia kumppanuuksia eri aloilta:

  • Tuote- ja palveluntarjoajat
  • Kiinteistöyhtiöt
  • Isännöitsijät
  • Julkinen sektori

24 Seiskan partnerina sinulla on mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa toimintaasi ja tehostaa yrityksesi liiketoimintaa. Tutustu palveluihimme ja tule osaksi kasvavaa palveluverkostoamme!

Palvelumme perustuu sujuvaan ja nopeaan asiakaspalveluun sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme 24/7.

 

Välitämme toimeksiannot paikallisille partnereillemme

Hankimme asiakkaat ja välitämme toimeksiannot paikallisille yhteistyökumppaneillemme.

Kun toimeksiannon aikataulu, työn sisältö ja sijanti sopii kumppanillemme, hän ottaa sen vastaan. Kun työ on suoritettu, yhteistyökumppani laskuttaa 24 Seiskaa yhteistyösopimuksen mukaisesti ja me lähetämme laskun asiakkaalle.

 

Ota yhteyttä!

Toni Salo

Yhteistyökumppanuudet | 24 Seiska Oy

p. 044 2413943

toni@24seiska.fi


Voit laittaa meille yhteydenottopyynnön myös sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

 

 

 

 

No asshole - kunnioitamme jokaista

Monet meistä ovat kohdanneet ihmisiä, joita voi kuvata sanalla ”asshole”. Sopimaton käytös, kiusaaminen, sarkasmi, uhkailu tai nöyryyttäminen eivät kuulu tapaamme toimia. Noudatamme no asshole -periaatetta sekä rekrytoinnissa että partnerien valinnassa, jotta meidän kaikkien on mukava työskennellä.

Meistä jokainen voi noudattaa hyvää tapaa toimia ja puuttua asiaan, mikäli kohtaamme sopimatonta käytöstä. Mitä nopeammin sen huomaamme ja korjaamme, sen parempi. Sitoudumme sopimuksiimme ja olemme luottamuksen arvoisia, teemmepä yhteistyötä pienen tai suuren kumppanin kanssa. Siksi edellytämme samaa luotettavuutta omilta yhteistyökumppaneiltamme ja työntekijöiltämme.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, pdf, png.
  • *Pakollinen tieto