Tietoturvajätteen luotettava ja vastuullinen tuhoaminen

Luotettava 24 Seiskan KIERTO Tietoturvapalvelut on vaivaton tapa käsitellä ja hävittää tietoturvajäte asianmukaisesti.

Tietoturvapalveluihimme luottavat yritykset, julkisen ja kolmannen sektorin toimijat sekä yksityiset henkilöt.

Tietoturvajäte on tuhottava asianmukaisesti

Salassa pidettävä tai arkaluontoista tietoa sisältävä tietoturvamateriaali on hävitettävä asianmukaisesti. Tällaista materiaalia on esimerkiksi asiakas- tai potilastietoja sisältävä materiaali, yrityksen liiketoimintaan ja talouteen liittyvät aineistot, prototyypit, arkistot, pöytäkirjat ja muistiot sekä elektroniikka kuten käytöstä poistetut puhelimet ja tietokoneet.

Tilaa KIERTO-IISI tietoturva | 044 2413943

Lukittava tietoturvasäiliö pitää arkaluontoiset materiaalit varmassa tallessa

KIERTO-IISI Tietoturva -palvelumme sisältää lukittavan tietoturvasäiliön ja tyhjennykset sovitun aikataulun mukaan.

Vuokraamme lukittavia tietoturvasäiliöitä tuhottavien asiakirjojen, muistitikkujen ja muun arkaluontoisen materiaalin ja tietoturvajätteen keräämiseen. Samaan säiliöön voit laittaa paperin, muistitikut ja puhelimet – me hoidamme lajittelun ja materiaalin turvallisen tuhoamisen ja jakeiden lajittelun. Sähkö- ja elektroniikkaromulle toimitamme erilliset lukittavat turvarullakot.

 

Dokumentoitua ja turvallista palvelua

Hävitämme tuhottavaksi tarkoitetut paperit ja laitteet asianmukaisesti. Noutaessamme säiliösi tunnistamme sen RFID-tunnisteella. Kuljetamme säiliöt tuhoamisyksikköömme ja dokumentoimme tuhottavan tietoturvamateriaalin määrän ja noutoajankohdan.

Materiaalista riippuen tuhoamme tietoturvajätteen itse tai toimitamme sen tuhottavaksi yhteistyökumppaneillemme. Toimitamme aina aukottoman raportin koko prosessista – todistuksen saat pyydettäessä.

Tietoturvasäiliöt tarpeen mukaan

  • 45 l
  • 140 l
  • 240 l
  • 660 l
  • Sähkö- ja elektroniikkaromulle (SER) lukittava turvarullakko

Toimitamme säiliöt lyhyellä toimitusajalla!

Tilaa tietoturvasäiliö | 044 2413943

Tietoturvajäte suoraan Lauttasaaren toimipisteeseemme

Voit tuoda tietoturvajätteen myös itse Helsingissä Lauttasaaressa sijaitsevaan toimitilaamme (arkisin klo 10–15 ja lauantaisin klo 10–13). Ilmoitathan tulostasi etukäteen soittamalla, jotta tietoturvamateriaalin käsittelyyn auktorisoitu henkilö on paikalla vastaanottamassa tietoturvajätteesi.

 

 

Tietoturvajäte on käsiteltävä, kerättävä ja varastoitava niin huolellisesti, ettei tietosuoja vaarannu. Tietoturvajätteen käsittely onkin syytä jättää asiantuntijan huolehdittavaksi.

Tilaa palvelu!

  • *Pakollinen tieto