KIERTO24 - KIERRÄTYSPALVELUT

Kun tavara tulee kierrättää oikein - OTA YHTEYTTÄ

KIERTO24 palvelee julkista sektoria, yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita toimitilojen ja myyymälöiden tyhjennyksessä asianmukaisesti ja vastuullisesti kiertotalouden perusteita noudattaen.

Huolehdimme myös lainmukaisesta elektroniikan kierrätyksestä ja kaikenlaisten metallierien kierrätyksestä.

Asiakirjojen, muistitikkujen ja muun arkaluontoisen materiaalin tuhoamiseksi toimitamme lukittavan säilön toimitettuna ja sopimuksen mukaan tyhjennettävän helposti vuokralle yrityksenne tiloihin.

Asianmukaisesta tietojen tuhoamisesta toimitamme raportin.

 

VASTUULLISET KIERRÄTYSPALVELUT

 

KIERTO24 on kiertotalouden edistämiseen keskittyvä palvelu. Hoidamme luotettavasti tyhjennykset myymälöiden, toimistojen ja kuolinpesien tarpeisiin.

Huolehdimme puolestasi tilojen tyhjennyksestä ja turvallisesta kuljetuksesta uuteen osoitteeseen. Ammattilaiset hoitavat niin pienet kuin suuretkin tyhjennykset nopeasti ja turvallisesti. Hoidamme lainmukaisesti myös elektroniikan ja kaikenlaisten metallierien kierrätyksen.

Olemme oikea valinta, kun tarvitset luotettavaa tekijää yrityksesi tyhjennykseen ja erien kierrätykseen. Toimimme koko Suomessa kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

IISI - KIERTO| TILAA HETI 0100 - 2407

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*