KIERRÄTÄMME KODIN JA YRITYKSEN TAVARAT

Noudamme ja kierrätämme huonekalut, kodinkoneet, tavaraerät sekä tietoturvamateriaalit – ota yhteyttä!

KIERTO24 palvelee yksityisasiakkaita niin isojen kuin pienienkin tavaramäärien kierrättämisessä. Noudamme ja kierrätämme sohvan tai kodinkoneen, joka vie turhaa tilaa kotona.

Palvelemme julkista sektoria, yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita kaikkien tilojen tyhjennyksissä asianmukaisesti ja vastuullisesti noudattaen kierrätyksen säädöksiä ja asetuksia.

Vuokraamme myös tietoturvasäiliöitä ja huolehdimme tietoturvamateriaalien tuhoamisesta luotettavasti.

Noudamme sohvan, jääkaapin tai tavaraerät kierrätykseen

Kotien ja yritysten tavarat kierrätykseen

Noudamme sohvan, jääkaapin tai muut kodinkoneet ja huonekalut kotoasi ja kierrätämme ne asianmukaisesti. Olipa tarpeesi kierrättää yksi kodinkone tai isompi määrä huonekaluja, kodinkoneita tai muita tavaroita, palvelemme mielellämme.

Ammattilaiset hoitavat niin pienet kuin suuretkin yrityksen tai julkisen sektorin tilojen tyhjennykset nopeasti ja turvallisesti. Kuljetamme tavarat myös uuteen osoitteeseen. Hoidamme lainmukaisesti myös elektroniikan ja kaikenlaisten metallierien kierrätyksen. Tyhjennyksessä lajittelemme kaikki jätteet ja toimitamme ne yhteistyökumppanimme käsittelylaitokseen hyötyjakeeksi.

Mikäli kotonasi tai yrityksessä on kierrätystä kaipaavia tavaroita, noudamme ne pääkaupunkiseudulla jo saman päivän aikana, kun tilaat iisi-noudon ennen klo 12.00.

Tilaa iisi-nouto, hinta alkaen 49 euroa!

iisi-nouto | TILAA HETI 0100 - 2407

Tietoturvasäiliöiden vuokraus ja tyhjennys

Tietoturvamateriaalin hävittäminen luotettavasti

Vuokraamme lukittavia tietoturvasäiliöitä tuhottavien asiakirjojen, muistitikkujen ja muun arkaluontoisen materiaalin keräämiseen. Toimitamme säiliön yrityksenne tiloihin ja hoidamme sen tyhjennyksen sopimuksen mukaan. Asianmukaisesta tietojen tuhoamisesta toimitamme raportin.

Olemme oikea valinta, kun tarvitset luotettavaa tekijää yrityksesi tilojen tyhjennykseen, tietosuojamateriaalin tuhoamiseen tai tavaraerien kierrätykseen.

Toimimme koko Suomessa kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy tietoturvasäiliöistä | SOITA 0100 - 2407

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*