Kierrätyspalvelut yrityksille ja kuluttajille

Nopea 24 Seiskan KIERTO Kierrätyspalvelut on vaivaton tapa kierrättää isot ja pienet tavaramäärät. KIERTO-IISI nouto sekä kuluttajille että yrityksille sopii nopeisiin noutoihin saman päivän aikana.

KIERTO Kierrätyspalvelut on vastuullinen ratkaisu yritysten, julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä yksityisten henkilöiden kierrätystarpeisiin.

Kierrätyspalvelut yrityksille

Yrityksessä tarpeettomien kalusteiden ja muun tavaran kierrätys on sekä jätelainsäädännön perusteella välttämätöntä että ekologisesti kestävää. 24 Seiskan KIERTO Kierrätyspalvelut auttaa yrityksiä huolehtimaan tavarat kiertoon vastuullisesti säädösten ja asetusten mukaan.

Yritystoiminnan muuttuessa tai esimerkiksi muuton yhteydessä tarpeettomat mutta hyväkuntoiset toimisto- tai myymäläkalusteet on järkevää kierrättää uusille käyttäjille. Huonokuntoiset tai rikkinäiset kalusteet huolehdimme huolellisen lajittelun kautta kiertoon erilaisina jätejakeina tai energiana hyödynnettäväksi. Hoidamme vastuullisesti kiertoon myös sähkö- ja elektroniikkaromun (SER).

 

KIERTO IISI nouto – yritysten tavarat kiertoon nopeasti

Kun tilaat KIERTO IISI noudon viimeistään klo 12.00, noudamme kierrätystä odottavat tavarat saman päivän aikana. Pyrimme palvelemaan myös viikonloppuna joko samana päivänä tai viikonlopun aikana.Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla hintaan alkaen 89 € (+ alv. 24%). 

Kysy tarjous omalle KIERTO IISI noudollesi!

KIERTO IISI nouto | 044 2413943

Kierrätyspalvelut kuluttajille

Onko kotonasi tavaroita, jotka odottavat kuljetusta pois? Viekö hyvin palvellut sohva tai rikkinäinen pesukone kotonasi turhaa tilaa?

Kun tilaat IISI-noudon viimeistään klo 12.00, noudamme kierrätystä odottavat tavarat saman päivän aikana. Pyrimme palvelemaan myös viikonloppuna joko samana päivänä tai viikonlopun aikana.

Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla hintaan alkaen 49 € (sis. alv. 24 %)

 

KIERTO IISI nouto – vastuullinen, helppo ja edullinen tapa kierrättää tarpeettomat tavarat

IISI nouto sopii vastuulliseen kierrättämiseen monessa tilanteessa:

  • Kuolinpesän irtaimisto kiertoon vastuullisesti
  • Eroon esimerkiksi sängystä, sohvasta, jääkaapista, kirjahyllystä tai pesukoneesta
  • Elektroniikkajäte sähkö- ja elektroniikkaromuksi (SER)

Kysy tarjous omalle KIERTO IISI noudollesi!

KIERTO IISI nouto | 044 2413943

Vastuullista ja luotettavaa kierrätystä

Hoidamme hyväkuntoiset ja käyttökelpoiset tavarat uuteen käyttöön esimerkiksi hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta. Rikkinäisen tai muuten käyttökelvottoman tavaran lajittelemme ja huolehdimme hyötyjakeiksi yhteistyökumppaneillemme.

Ostamme ylimääräiset laitteesi

Lue lisää

Hoidamme monipuolisesti sisäpurkutyöt kohteesta riippumatta

Lue lisää

Tietoturvajätettä? KIERTO Tietoturvapalvelut on vaivaton tapa huolehtia tietoturvajätteen asianmukaisesta käsittelystä ja hävittämisestä

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, pdf, png.
  • *Pakollinen tieto