Partneri

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

24 SEISKA Oy tarjoaa monipuolisia kiertotalouden palveluita. Etsimme partnereita useilta palvelualoilta ympäri Suomea. Voisiko sinun yrityksesi olla yksi niistä?

Ryhtymällä 24 SEISKAN partneriksi sinulla on mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa toimintaasi ja tehostaa yrityksesi liiketoimintaa. Tutustu 24 SEISKAN neljään palveluun ja tule osaksi kasvavaa palveluverkostoamme!

DIILERI24

Kiertotalouden kenttäpelaaja

Etsitkö lisää asiakkaita realisointipalveluillesi?

DIILERI24 toimii yritys- ja yksityisasiakkaiden realisointi- ja välityspalveluna.

DIILERI24 noutaa yksityisasiakkaiden arvojäämistöjä sekä yritysasiakkaiden ylimääräisiä tavaraeriä.

Etsimme toimintaamme yhteistyökumppaneita ympäri Suomea. Ryhtyessäsi partneriksemme autamme yritystäsi markkinoinnissa ja tarjoamme tukeamme liiketoimintasi suunnitteluun. Autamme sinua uusien asiakkaiden hankinnassa ja saat kauttamme myös valmiiksi neuvoteltuja kohteita.

 

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita heti 0100 - 2407

KIERTO24

Kierrätyksen pelinrakentaja

KIERTO24 hoitaa julkisen sektorin ja yritysten kierrätykset ammattitaitoisesti ja nopeasti. Etsimme yhteistyökumppaneita kaikkialta Suomesta osaksi kasvavaa kierrätyspalvelutoimintaamme.

Oletko kuljetusalan ammattilainen ja haluat hankkia helposti lisää asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaasi? Ota yhteyttä ja kysy lisää partnerisopimuksestamme.

Soita heti 0100 - 2407

TAVARATAXI24

Ympäristöystävälliset kuljetukset 24/7, myös pikana

TAVARATAXI24 palvelee julkista sektoria ja yritys- sekä yksityisasiakkaita lähetti- ja kuriiripalveluna. Etsimme luotettavia partnereita toimittamaan paketit nopeasti ja täsmällisesti perille ympäri Suomea.

Kuljetusalan ammattilainen – liity TAVARATAXI24-verkostoomme, tehosta liiketoimintaasi ja hanki helposti lisää asiakkaita. Tarjoamme kaikille partnereillemme sekä markkinointitukea liiketoiminnan tehostamiseksi ja uusien asiakkaiden hankkimiseksi että valmiiksi neuvoteltuja asiakkaita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Soita heti 0100 - 2407

TEHO24

Vaativat puhdistustyöt – ympäristö huomioiden

TEHO24 tarjoaa vahinkopuhdistusta vesivahinko- ja palovahinkokohteisiin. Etsimme vahinkokohteiden puhdistukseen erikoistuneita tekijöitä kaikkialta Suomesta. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa: partnerinamme saat yrityksellesi paitsi markkinointiapua uusien asiakkaiden hankintaan myös valmiiksi neuvoteltuja kohteita kauttamme.

Myös muut vaativat puhdistustyöt kauttamme.

Kiinnostuitko partnerisopimuksestamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Soita heti 0100 - 2407

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*