TEHO24 - PUHDISTUSPALVELUT

Vaativat puhdistuspalvelut- esimerkillisen ympäristöystävällisesti

TEHO24 tarjoaa ammattitaitoista vahinkosaneerausta vesi- ja palovahinkokohteisiin sekä erikoissiivousta vaativiin kohteisiin. Teemme muun muassa kalma-, kolari- ja sirpalesiivouksia. Palvelemme julkista sektoria ja yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita 24 h vuorokaudessa.

Vaativat puhdistuspalvelut

TEHO24 palvelee 24 h vuorokaudessa vesi- ja palovahinkojen saneeraus- ja siivoustöissä. Palveluihimme kuuluu myös erikoissiivoukset, kuten kalma-, kolari- ja sirpalesiivoukset sekä graffitien pesu. Palvelemme julkista sektoria ja yritys- sekä yksityisasiakkaita ympäri Suomea.

07:00 - 16:30 | 0100-2407

Vesivahingot

TEHO24 hoitaa saneeraukset ammattitaidolla kaikenlaisiin vesivahinkokohteisiin, olipa kyse sitten kattovuodosta tai pesukoneesta johtuvista vahingoista. TEHO24 palvelee julkista sektoria ja yritys- ja yksityisasiakkaita nopeallakin varoitusajalla ympäri vuorokauden. Poistamme ensitilassa vahinkoalueella mahdollisesti olevan veden, jonka jälkeen kartoitamme vahinkojen laajuuden. Suoritamme vesivahinkokohteissa niin purku- ja kuivaustyöt kuin jälleenrakennustyötkin luotettavasti, turvallisesti ja aina sovitussa aikataulussa.

Etsitkö luotettavaa vahinkosaneeraajaa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palovahingot

TEHO24 palvelee palovahinkosaneerauksissa julkista sektoria ja yritys- sekä yksityisasiakkaita ympäri vuorokauden. Tulipalot aiheuttavat laajoja vahinkoja, joiden korjaus on järkevintä jättää vahinkosaneerauksiin erikoistuneille tekijöille. TEHO24 hoitaa kaikki palovahingon aiheuttamat vauriot ammattitaidolla, turvallisesti, tehokkaasti ja ensiluokkaista työnjälkeä vaalien. Palveluihimme kuuluu kaikki vahinkosaneeraustyöt vahinkojen kartoituksesta, kuivauksesta ja purkutöistä, hajunpoistoon ja tilojen kokonaisvaltaisiin korjaustöihin.

Etsitkö osaavaa tekijää saneerausurakkaasi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kolari- ja sirpalesiivoukset

TEHO24 palvelee vahinkokohteiden siivoustöissä ympäri vuorokauden. Teemme kolarisiivouksia sekä rikkoutuneiden ikkunoiden ja pysäkkikatosten sirpalesiivouksia joustavasti asiakkaiden tarpeisiin. Palvelemme julkista sektoria ja yritys- sekä yksityisasiakkaita.

Millaista vahinkosiivousta sinä tarvitset? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Erikoispesut

Teemme kattavasti myös erilaisia vaativien kohteiden erikoispesuja julkisen sektorin sekä yritysasiakkaiden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu muun muassa tehokas ja nopea graffitien poisto erilaisilta pinnoilta sekä vahingoittuneiden tekstiilipäällysteisten kalusteiden ja mattojen erikoispesut. Teemme erikoispesua myös monenlaisten hajuhaittojen poistamiseksi.

Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä siivoustarpeesi.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tähdellä merkityt kohdat kuuluu täyttää*